Φοιτητική Μέριμνα


Σίτηση

Στους φοιτητές του μεταπτυχιακού παρέχεται δωρεάν σίτηση στη φοιτητική λέσχη για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η λέσχη βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου και εξυπηρετεί όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στέγαση

Εκτός από τη σίτηση, υπάρχει δυνατότητα στέγασης ενός σημαντικού αριθμού μεταπτυχιακών φοιτητών. Για τη στέγαση απαιτείται η προσκόμιση των εξής δικαιολογητικών:

Εκκαθαριστικό σημείωμα φοιτητή ή κηδεμόνα
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας κηδεμόνα (π.χ απόδειξη ΔΕΗ, ΟΤΕ)
Επικυρωμένη Φωτοτυπία Ταυτότητας
Αποδεικτικά ιδιότητας πολυτέκνων, στρατευμένου μέλους οικογένειας κλπ αν υπάρχουν

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Για τους φοιτητές που δεν διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη, το πανεπιστήμιο παρέχει ασφάλεια. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της ασφάλισης που παρέχει το Πανεπιστήμιο και της ασφάλισης σε άλλο ασφαλιστικό φορέα (ατομικό ή οικογενειακό), συμπληρώνοντας τη συνημμένη δήλωση την οποία θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία. Η περίθαλψη του Πανεπιστημίου παρέχεται:

Στην έδρα του Τμήματος, δηλαδή στη Χίο, εφόσον υπάρχει ανάγκη ειδικής θεραπείας η οποία δεν μπορεί να τους παρασχεθεί στην πόλη που είναι η έδρα του Τμήματος, στην πόλη που υπάρχει η δυνατότητα της ειδικής θεραπείας.
Εκτός της έδρας του Τμήματος, εφόσον το περιστατικό κρίνεται επείγον.
Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε και στα παρακάτω ιδρύματα

EUROMEDICA
ΑΘΗΝΑΙΟΝ Α.Ε. (Αστυδάμαντος 83, Παγκράτι και Κόνωνος 123, Βύρωνα)
ΕΥΓΕΝΕΙΔΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ (Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια)

Για να αποφευχθούν ενδεχόμενες πρόσθετες ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις στην παροχή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι φοιτητές θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία :

Θα πρέπει να απευθύνονται στο Νοσοκομείο της Χίου για όλες τις ειδικότητες ιατρών που υπάρχουν σ' αυτό.

Μετά την επίσκεψη στο θεράποντα ιατρό και την καταγραφή των χορηγουμένων φαρμάκων στο βιβλιάριο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ο φοιτητής, πριν αγοράσει τα φάρμακα, πρέπει να απευθύνεται στο Τμήμα Υγιεινής της Νομαρχίας Χίου για θεώρηση από τον αρμόδιο ιατρό.

Μετά τη θεώρηση του βιβλιαρίου του, ο φοιτητής εκτελεί την συνταγή των φαρμάκων του, αγοράζοντας τα φάρμακά του. Προς το παρόν, ο φοιτητής θα πρέπει να πληρώνει ο ίδιος την αξία των φαρμάκων και να προσκομίζει το βιβλιάριο του στην Οικονομική Υπηρεσία της Σχολής για διαδικασία πληρωμής της δαπάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κ. Νικολογιάννη τηλεφωνικά στο 2271035022 ή με e-mail: knikol@ba.aegean.gr

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού" Μιχαήλ Λιβανού 54
82100 ΧΙΟΣ


Γραμματεία
Μεταπτυχιακού

κα Μαρία Σταθάκου
(9:00-14:30)
Τηλέφωνο:
22710 35322-3
Fax: 22710 35399
E-mail


Αποστολή σελίδας


Στείλε τη διεύθυνση αυτής της σελίδας σε ένα φίλο
Τελευταία ανανέωση:
23 Απριλίου 2008
Καρράδειο κτίριο, Μιχαήλ Λιβανού 54, 82100 ΧΙΟΣ. Designed by Stamatis Kritikos Maintainance by Tzoanna Ioannidou