Εγκαταστάσεις


Τα κτίρια
Το Μεταπτυχιακό στεγάζεται σε δύο κτίρια :

Το Καρράδειο κτίριο, στην οδό Μιχαήλ Λιβανού 54 στεγάζει τις αίθουσες διδασκαλίας το υπολογιστικό κέντρο, τη γραμματεία του Μεταπτυχιακού, τη λέσχη των φοιτητών και τα γραφεία των καθηγητών. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό νεοκλασικό οίκημα που διαθέτει σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές, έχουν πρόσβαση στο Μιχάλειο κτίριο, στην οδό Μιχάλων 8, το οποίο στεγάζει τον κύριο όγκο των εκπαιδευτικών και διοικητικών λειτουργιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Περιλαμβάνει υπερσύγχρονο αμφιθέατρο και αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο, υπολογιστικό κέντρο, οπτικοακουστικό εργαστήριο ξένων γλωσσών, γραφεία διδασκόντων και διοικητικών υπηρεσιών, γραφεία συλλόγου φοιτητών κλπ.

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Καράδειο Κτίριο επί 24ωρου βάσεως.

Υλικοτεχνική υποδομή

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ έχουν στη διάθεση τους τόσο το σύγχρονο υπολογιστικό κέντρο του Καράδειου, το σύνολο της υλικοτεχνικής υποδομής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Χίο, όπως επίσης και τα εργαστήρια των Τμημάτων Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Γεωγραφίας ττου Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Το Υπολογιστικό Κέντρο

Το Μεταπτυχιακό, από την έναρξη της λειτουργίας, του διαθέτει ένα σύγχρονο Υπολογιστικό Kέντρο, του οποίου ο εξοπλισμός ανανεώνεται και επεκτείνεται συστηματικά. Το Υπολογιστικό Κέντρο καλύπτει τις πάγιες διδακτικές ανάγκες των μαθημάτων Πληροφορικής και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών, συγγραφής και εκπόνησης εργασιών και υποστηρίζει τις ερευνητικές ανάγκες των διδασκόντων και των υποψηφίων διδακτόρων. Το κέντρο αποτελεί τμήμα του ευρύτερου δικτύου που διασύνδεει όλα του τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διαθέτει ταχύτατη σύνδεση στο Internet, εξοπλισμό Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) και επεξεργασίας εικόνας. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο δίκτυο (remote access) μέσω τηλεφώνου (dial-up).

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού" Μιχαήλ Λιβανού 54
82100 ΧΙΟΣ


Γραμματεία
Μεταπτυχιακού

κα Μαρία Σταθάκου
(9:00-14:30)
Τηλέφωνο:
22710 35322-3
Fax: 22710 35399
E-mail


Αποστολή σελίδας


Στείλε τη διεύθυνση αυτής της σελίδας σε ένα φίλο
Τελευταία ανανέωση:
23 Απριλίου 2008
Καρράδειο κτίριο, Μιχαήλ Λιβανού 54, 82100 ΧΙΟΣ. Designed by Stamatis Kritikos Maintainance by Tzoanna Ioannidou